Motor de căutare și indexare EXCLUSIV Românesc.
Adaugă un site pentru a fi indexat.

adresa site:
emailul tau:


Dacă doriți o indexare care să cuprindă mai mult decât doar pagina index a site-ului înscris citiți informațiile de mai jos!

IMPORTANT:

index.zona.ro își rezervă dreptul de a include în căutare numai anumite site-uri.
Numai pagina principală a domeniului înscris va fi indexată de motorul nostru de căutare.

Serviciu Suplimentar Dacă doriți să indexați și paginile secundare ale site-ului dumnevoastră trebuie să includeți codul HTML de mai jos într-o zonă vizibilă pe pagina index și pe toate paginile secundare care doriți să fie indexate. Motorul nostru va verifica dacă pe prima pagină există codul de mai jos și va continua căutarea pe paginile către care există link-uri în pagina principală. Vor fi astfel indexate NUMAI paginile secundare care conțin și ele codul HTML de mai jos.

Tentavide de fraudă În cazul în care codul HTML nu este afișat într-o zonă vizibilă, la verificarea manuală a editorilor noștri site-urile care încearcă fraudarea sistemului vor fi excluse și banate din sistemul de indexare.

Reindexare: Pentru paginile care nu conțin codul de mai jos, REINDEXAREA periodică se va face neprioritar în funcție de volumul de site-uri înscrise în motorul de căutare. Site-urile care conțin codul HTML vor fi reindexate cel puțin o dată pe săptămână.
Introduceți codul de mai jos FĂRĂ NICI O MODIFICARE în pagina index a site-ului dvs și în toate paginile pe care doriți să le indexăm


Rezultatul în pagina dumneavoastră va fi:
Pagina indexata de motorul de cautare Romanesc

Nu există rezultate

Înapoi la Index!